Raparperikaurapaistos

Illalla käytiin harventamassa raparperiä ja tehtiin iltapalaksi raparperikaurapaistosta. Syötiin se maidottoman Oatlyn vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa.

Raparperikaurapaistos 

Nippu raparperia (noin 1 litra)
fariinisokeria
Ceylonin kanelia


Raparperit kuoritaan ja leikataan pieniksi paloiksi. Laita palat voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle vähän fariinisokeria ja Ceylonin kanelia.

Päälle:
5dl kaurahiutaleita
1,5 dl fariinisokeria
1,5 dl pehmeää voita tai maidotonta margariinia

Sekoita keskenään kaurahiutaleet, rasva ja sokeri ja levitä raparperien päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Varo, ettei kaurahiutaleet kärähdä.

Nautitaan lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

3 thoughts on “Raparperikaurapaistos

Vastaa