Rakennusvalvonnasta huomenta….eiku ei sittenkään

Olemme taas olleet kipeinä viime viikolla ja edelleen jatkuu. Viikonloppuna olin itse vähän heikossa hapessa ja silmätulehduksessa. A streptokokki jyllää edelleen tyttöjen eskarissa ja päiväkodissa. Meille se on jo rantautunut märkärupena, silmätulehduksina ja nielutulehduksena lähi kuukausien aikana. Ei tunnu lähtevän millään.

Oltiin silti farmilla, koska Urpå jatkoi katon tekemistä. Poika kalasti ongella kaksi isoa ahventa. Toivoi niistä haukipullan tyyppisiä palleroita.

Yhdet munavarkaan mahaan joutuneen munan kuoret löytyi. Minkä linnun muna mahtaa olla?

Tänään tuli riistakamerasta 7 jälkeen aamulla kuva mökin SISÄLLÄ ja ulkopuolella käyskentelevästä hiipparista. Onhan se ihan kiva, että kyläläiset hoitaa rakennusvalvontaa….

Meillä päin tuo on aika törkeää. Ilman minkään näköisiä lupia tulee toisen tilalle suoraan kyttäilemään. Tulisi reilusti vaan silloin, kun ollaan itse paikalla. Toivottavasti riistakamerasta löytyy kunnollinen kasvokuva, niin voin vähän käydä kyselemässä, mitä piti mökistä. Mistään nuoresta henkilöstä ei ollut kyse. Meillä on farmilla varoitukset kameravalvonnasta.

1 thought on “Rakennusvalvonnasta huomenta….eiku ei sittenkään

Vastaa